Contact: +40 740 035 121

Livrare gratuita la comenzi de minim 500 Lei
✉️ office@aboutbags.ro

Termeni și condiții

Informaţii şi termeni generali

Vizitarea sau folosirea, produselor vizualizate pe site-ul aboutbags.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Comerciantul Online

AboutBags.ro este un serviciu online fiind administrat de S.C. Combo Pelle SRL. cu sediul social si adresa de corespondenta in localitatea Iasi, Sat Aroneanu, Comuna Aroneanu, Str. Belvedere, Nr. 20, Județ Iaşi, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J22/237/1998, CUI 10326811, e-mail: office@aboutbags.ro

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului AboutBags.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Proprietatea intelectuala si drepturile de autor

Intregul continut al site-ului AboutBags.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Combo Pelle SRL. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul AboutBags.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@aboutbags.ro.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul AboutBags.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, cum ar fi primirea newsletter-ului AboutBags.ro, este necesar sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a AboutBags.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Aboutbags.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri la propria sa discretie.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile AboutBags.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. AboutBags.ro este un site proiectat de S.C. Combo Pelle SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine S.C. Combo Pelle SRL. si isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

Date personale / Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca utilizator al AboutBags.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail,  dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului AboutBags.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele AboutBags.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza AboutBags.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de S.C. Combo Pelle SRL. doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul AboutBags.ro: procesarea cererilor, ofertarea de produse, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra,  contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale megadrive.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte special.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Combo Pelle SRL., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Furnizarea informatiilor personale

Furnizarea serviciilor de pe aboutbags.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Combo Pelle SRL. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Combo Pelle SRL pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul efectuarii oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Combo Pelle SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Combo Pelle SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. Combo Pelle SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@aboutbags.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. Combo Pelle SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere de la S.C. Combo Pelle SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere de la S.C. Combo Pelle SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere S.C. Combo Pelle SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului AboutBags.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul AboutBags.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Prezentarea serviciilor si descrierea produselor

S.C. Combo Pelle SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul AboutBags.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile produselor  prezente pe site-ul AboutBags.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul AboutBags.ro au caracter informativ si pot exista mici diferente intre acestea si produse.

S.C. Combo Pelle SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate de pe acest site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Utilizare si limitari

AboutBags.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. S.C. Combo Pelle SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. S.C. Combo Pelle SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. S.C. Combo Pelle SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. S.C. Combo Pelle SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
 • nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de “spam”.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. AboutBags.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe AboutBags.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care S.C. Combo Pelle SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. S.C. Combo Pelle SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe AboutBags.ro, cedati dreptul S.C. Combo Pelle SRL de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale AboutBags.ro

AboutBags.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. AboutBags.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. AboutBags.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Forta majora

AboutBags.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre AboutBags.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa AboutBags.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la AboutBags.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele AboutBags.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.

Publicitate

AboutBags.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea AboutBags.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicare la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 1. a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
 2. b) telecopiator (fax)
 3. c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

 1. a) imprimat neadresat;
 2. b) imprimat adresat;
 3. c) scrisoare tipizata;
 4. d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. e) catalog;
 6. f) telefon cu interventie umana;
 7. g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. h) radio;
 9. i) videofon (telefon cu imagine);
 10. j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. k) posta electronica (e-mail);
 12. l) telecopiator (fax);
 13. m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Combo Pelle SRL In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Combo Pelle SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Termeni şi condiţii generale

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informaţii cat mai corecte, complete şi actualizate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conţin erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari inerenţi în condiţiile operării în mediu virtual.

Societatea furnizoare îşi declină răspunderea pentru omisiunile sau inadvertenţele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informaţiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operaţiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acţionează pe riscul propriu, dacă a ştiut sau ar fi trebuit să ştie, în concordanţă cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, că informaţia conţinută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facută răspunzătoare pentru nicio pierdere în situaţia în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii ale contractului şi ale celorlalte instrucţiuni menţionate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricăreia din obligaţiile sale şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor afisate pe site.

Diverse

Magazinul AboutBags.Ro, reprezentat prin SC Combo Pelle SRL, nu își asuma răspunderea pentru produsele deteriorate de curieri, în timpul transportului acestora. În cazul în care sesizați ca produsul a fost deteriorat, sesizarea trebuie făcută companiei de curierat. În sprijinul clienților, deschidem și noi în același timp sesizare.

In cazul retururilor, pentru comenzile care beneficiaza de transport gratuit acesta devine purtator de costuri. Drept urmare se va opri din suma datorata catre client contravaloarea transportului tur-retur (in cazul in care clientul opteaza sa facem noi comanda de retur).

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din vizitarea AboutBags.ro.

Pentru categoria calatorii/trolere, pozele principale sunt afisate cu setul intreg de produse (3-4 buc) pentru a putea diferentia marimile lor. Produsele nu se vor vinde in set decat in cazul in care dvs adaugati in cosul de cumparaturi fiecare marime dorita.

In cazul cererilor de retur din categoria calatorii/trolere motivate “am vazut mai multe in poza si asa trebuia sa imi trimiteti” va fi perceputa o taxa de retur de 20 lei, iar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.

Livrare: costuri si taxe suplimentare

Magazinul online https://aboutbags.ro are ca scop livrarea produselor in cel mai scurt timp posibil si din acest motiv am apelat la rapiditatea unor firme de curierat (DPD Curier, Urgent Cargus, Fan Curier, Sameday). Incercam sa monitorizam activitatea coletelor expediate catre firma de curierat dar nu suntem raspunzatori pentru intarzierile și daunele ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a parasit depozitul nostru. Produsele sunt verificate înainte de livrare.

 • Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.
 • Pentru comenzile plasate in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.
 • Pot exista anumite intarzieri datorate unor perioade aglomerate (ex. Black Friday, Craciun, Revelion, Paste, etc.)
 • Comenzile plasate pana in ora 14 vor fi predate curierului in aceiasi zi. Pentru cele venite dupa ora 14 exista posibilitatea sa fie predate curierului ziua urmatoare (in cazul in care acesta a trecut pentru colectarea coletelor din ziua respectiva)

Livrarea si comercializarea produselor din magazinul nostru se face pe întreg teritoriul Romaniei .

Costurile livrarii sunt urmatoarele:

 • GRATUIT – pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 de RON
 • 25 lei – pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 de RON

Metode de plata

Ramburs (cash) la livrarea coletului: Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului in momentul livrarii acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Prin Card bancar: aceasta metoda de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

Politica de Retur

Conform legii comertului electronic OUG nr.34/2014, art.9 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de transport a produselor.

Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt utilizate, se afla in stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

– contravaloarea transportului (retur) va fi suportata de cumparator (client);

– produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, adica noi si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtate, fara pete, rupturi sau urme de socuri/deteriorari;

– About Bags se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 5 zile calendaristice.

– Adresa de returnare este: Iasi, Calea Chisinaului nr. 29, Complex Comercial eGros, H23

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista). 

Pentru returnarea unui produs va rugam sa completati formularul de retur din cadrul magazinului nostru, sau sa ne contactati la 0740035121 / email: office@aboutbags.ro pentru a stabili modalitatea de retur.

Suma va fi restituita exclusiv in cont bancar (exclus intermediul serviciului de curierat) in termenul de 5 zile lucratoare de la data primirii coletului/produsului returnat. 

NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA RAMBURS. ACESTEA NU VOR FI RIDICATE.

NU SE RETURNEAZA PRODUSE PRIN POSTA ROMANA, DOAR PRIN CURIERAT RAPID IN SISTEM DOOR TO DOOR.

Cine suntem

Adresa nostra web este: AboutBags.ro.

Livrare gratuită în țară

La comenzi peste 500 RON

Ramburs rapid

Rambursare în 5 zile lucrătoare

Te-ai răzgândit?

Politică de retur simplă

Plătești în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa