Contact: +40 740 035 121

Livrare gratuita la comenzi de minim 500 Lei
✉️ office@aboutbags.ro

Politică de confidențialitate

Politica de confidenţialitate

Prin inregistrarea ca utilizator al aboutbags.ro exista posibilitatea sa va solicitam o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele aboutbags.ro trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza aboutbags.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de ABOUT BAGS doar in scopuri asociate comercializarii propriilor servicii si produse:

  • ofertarea de produse,
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra,
  • contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale megadrive.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte special.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ABOUT BAGS, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest site. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Furnizarea informatiilor personale

Furnizarea serviciilor de pe aboutbags.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. ABOUT BAGS nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre ABOUT BAGS pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul efectuarii oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. ABOUT BAGS se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ABOUT BAGS.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. ABOUT BAGS se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@aboutbags.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

ABOUT BAGS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere de la ABOUT BAGS sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere de la ABOUT BAGS sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere ABOUT BAGS sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului aboutbags.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul aboutbags.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Livrare gratuită în țară

La comenzi peste 500 RON

Ramburs rapid

Rambursare în 5 zile lucrătoare

Te-ai răzgândit?

Politică de retur simplă

Plătești în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa