Livrare gratuita la comenzi de minim 500 Lei
✉️ office@aboutbags.ro

Livrari si plati

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.AboutBags.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului in momentul livrarii acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Prin Card bancar
*acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.*

     Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Pentru plata online utilizam procesatorul ING WebPay, unde sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, MASTERCARD, MAESTRO si VISA ELECTRON. Aceasta metoda de plata este complet securizata. In momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (ING WebPay) catre banca, folosindu-se o conexiune securizata. Informatiile dumneavoastra nu sunt in niciun moment stocate in baza noastra de date. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, oferind o garantie totala.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
* Tranzacția este procesată de ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București în numele Combo Pelle SRL. Datele cardului dvs. nu sunt puse la dispoziția comerciantului.
** În cazul în care banca emitentă a cardului dvs. și cardul dvs. sunt participante în sistemul 3DSecure, în ecranul următor veți fi invitat să introduceți datele de autentificare pentru 3DSecure. Pentru detalii suplimentare despre procesare comenzii dvs. vă rugam să contactați comerciantul AboutBags.ro la numărul de telefon 0740035121 sau la adresa de email office@aboutbags.ro
     Indiferent de valuta pe care o aveti pe card, tranzactiile se vor efectua in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

SC COMBO PELLE SRL isi ia toate precautiile pentru a se asigura ca livrarile ajung in stare buna si in timp util la dumneavoastra. Cu toate acestea, COMBO PELLE SRL nu isi poate asuma eventualele intarzieri sau defecte cauzate de livrator.

Metode de livrare
Livrarile sunt efectuate prin intermediul curieratului rapid. Termenul de livrare este de de 1-3 zile lucratoare, pentru a ajunge la dumneavoastra. Pot exista anumite intarzieri datorate unor perioade aglomerate (ex. Black Friday, Craciun, Revelion, Paste, etc.)

SC COMBO PELLE SRL isi ia toate precautiile pentru a se asigura ca livrarile ajung in stare buna si in timp util la dumneavoastra. Cu toate acestea, ne asumam eventualele intarzieri sau probleme cauzate de livrator.

Livrare gratuită în țară

La comenzi peste 500 RON

Ramburs rapid

Rambursare în 5 zile lucrătoare

Te-ai răzgândit?

Politică de retur simplă

Plătești în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa