Contact: +40 740 035 121

Livrare gratuita la comenzi de minim 500 Lei
✉️ office@aboutbags.ro

Asistență clienți

Vă stăm la dispoziție cu mai multe resurse

Întrebări frecvente

Comenzi și produse

Întotdeauna încercăm să livrăm produsele în 1-2 zile. Cu toate acestea, uneori pot apărea evenimente care duc la întârzierea livrării. Mai multe detalii aici.

Puteți crea un cont aici.

Înregistrându-vă ca utilizator, veți avea diverse beneficii, precum reduceri exclusive, acces la ultimele noutăți și multe altele!

Modificarea se poate face în pagina de cont, sau la plasarea comenzii. Dacă aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne apelați și vom procesa schimbarea pentru dumneavoastră.

Puteți verifica starea comenzii în pagina contului, sau aici.

De asemenea, puteți urmări adresa de email cu care ați înregistrat comanda, sau puteți să ne întrebați direct, apelându-ne.

Nu.

Plata online, cu card bancar, se face în condiții de maximă siguranță și fără a păstra date legate de card sau titularul acestuia.

Nu, prețul afișat la finalizarea comenzii este prețul final.

Mai simplu spus, pielea ecologică este orice alternativă de piele care nu provine de la un animal. Cea mai mare parte din piele ecologică este fabricată din material vegetal sau vinil. Două dintre cele mai populare sunt PVC sau clorură de polivinil (pe care le puteți recunoaște de la departare) și PU sau poliuretan. PVC-ul este realizat dintr-un suport din piele textilă, acoperit cu un strat de spumă, apoi strat de piele și, în final, este finisat cu un strat de suprafață din plastic. În timp ce PU poate fi fabricat cu alte materiale durabile, ecologice, cum ar fi bio-polioul pentru a crea o alternativă moale și durabilă la pielea reală. PU se șifonează chiar și se simte ca pielea naturală. În plus, PU nu folosește materiale plastice și nu creează dioxine, așa că din punct de vedere tehnic este una dintre cele mai ecologice forme de piele ecologică. În afară de toate avantajele ecologice ale PU, cu adevărat nu poți învinge cât de suplu, moale și puternic este.

Da. Trolerele noastre vin în mărimi standard și sunt potrivite ca bagaj de mână (trolerele mici) sau bagaj de cală (trolerele mari).

Pentru schimburi și retururi

Retururi și schimburi

Puteți afla mai multe detalii pe pagina dedicată politicii de retur.

Pentru retur, vă rugăm completați formularul aferent.

În cazul în care produsul nu coincide cu cel comandat de dumneavoastră (verificăm împreună comanda), vom proceda conform politicii de retur.

În cazul în care sesizați faptul că pachetul sau ambalajul în care a ajuns produsul este avariat în vreun fel, vă rugăm să refuzați comanda completând

Retururile vor fi trimise către S.C. COMBO PELLE S.R.L., la adresa: localitatea Iași, Sat Aroneanu, Comuna Aroneanu, Str. Belvedere, Nr. 20, Județ Iaşi, România.

Puteți beneficia de suport prin oricare dintre metodele puse la dispoziție aici.

În cazul în care ați greșit adresa de livrare sau doriți să o modificați în urma plasării comenzii, vă rugăm să ne contactați prin oricare dintre metodele puse la dispoziție aici.

Desigur. Vă rugăm să ne contactați cât mai devreme și vom procesa schimbările.

Nu putem garanta faptul că readucem acel produs în stoc, dar vă încurajăm să ne contactați și vom face tot posibulul pentru a livra produsul dumneavoastră ideal.

Doresc să fiu apelat

Livrare gratuită în țară

La comenzi peste 500 RON

Ramburs rapid

Rambursare în 5 zile lucrătoare

Te-ai răzgândit?

Politică de retur simplă

Plătești în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa