Cosul tau

Contact: +40 740 035 121

Livrare gratuita la comenzi de minim 500 Lei
✉️ office@aboutbags.ro

Bagaj de mana 55x40x20 cm testat in aeroport

Bagaj de mana pentru copmanii aeriene

Un bagaj de mana poate fi un instrument foarte util atunci când trebuie să călătoriți cu cât mai puține lucruri in bagajul dvs.

Cel mai important lucru atunci când vă alegeți trolerul pentru bagaje de cabină este ca acesta să se potrivească reglementărilor de mărime ale companiei aeriene, care diferă de la o companie la alta. În general, este recomandabil să alegeți un troler pentru bagaj de manacare să nu fie mai mare de 55x40x20 cm (sau 21x15x8 inch), deoarece aceasta este dimensiunea cea mai mica pe care majoritatea companiilor aeriene o acceptă pentru bagajele prioritare. Cu toții ne dorim ca, atunci când ajungem la aeroport, să avem bagajul de cabină de dimensiunea potrivită pentru compania aeriană aleasa. De multe ori, atunci când suntem în căutarea unui astfel de bagaj, apar întrebările:se potrivește?“; “voi avea probleme la aeroport?“; “dacă nu este de mărimea potrivită?“; ei bine, noi am decis să eliminăm aceste întrebări, așa că am făcut o vizită la aeroport pentru a dovedi acuratețea dimensiunilor acestor trolere.

Am luat ca prim exemplu testerul companiei aeriene RYANAIR, care accepta pentru bagajul de cabina dimensiunile de 55x40x20 cm, acesta fiind unul dintre mai exigenti operatori aerieni, cu cele mai mici dimensiuni acceptate pentru acest tip de bagaj priority. Trolerul prezentat de noi a trecut testul cu brio, dovada fiind prezentata in fotografii.

Troler 55x40x20 RYANAIR
Tester bagaj de mana RYANAIR, priority (dimensiun admise 55z40z23 cm)

Am trecut la un alt operator aerian, WiZz Air, in cazul acesta, dimensiunile pentru bagajul priority fiind de 55x40x23 cm (ceva mai generos). Fara nici un dubiu, trolerul nostru a trecut testul cu brio.

Tester bagaj de mana WiZz Air priority (dimensiuni admise 55x40x23 cm)

Trolerele pentru bagaj de mana / cabina sunt, de asemenea, extrem de utile atunci când călătoriți cu avionul, cu trenul sau cu masina, deoarece vă permit să vă transportați cu ușurință bagajele fără a fi nevoiți să le purtați în mâini sau genti de voiaj pe umar. Datorita celor 4 roti cu rotire de 360°, puteti să le împingeți cu usurinta pe culoarul avionului sau al trenului dar si in deplasarea spre locatia de destinatie

În plus, aceste trolere oferă multe alte avantaje, cum ar fi:

-Greutatea lor redusă: cântăresc în medie 3 kg, cu mici diferente de greutate in functie de model.

-Sunt bine organizate si spatioase, ceea ce le face ideale pentru călătorii.

-Rezistența lor: fiind realizate din materiale de înaltă calitate, le face foarte rezistente și durabile.

-Au 4 roți cu rotire de 360°, ceea ce va permite sa il folositi atat pe cele 4 roti, cat si tras pe 2 roti, in functie de preferinta

Asadar, puteti comanda produsele noastre fara a va mai face griji cu privire la dimensiuni si potrivirea acestora.

Tester bagaj de mana priority, Lufthansa Group (dimensiuni admise 55x40x23 cm)

Produsele noastre care fac parte din aceasta categorie de trolere, le puteti viziona si comanda, accesand urmatorul link:

https://aboutbags.ro/categorie-produs/calatorii/trolere/

Livrare gratuită în țară

La comenzi peste 500 RON

Ramburs rapid

Rambursare în 5 zile lucrătoare

Te-ai răzgândit?

Politică de retur simplă

Plătești în siguranță

PayPal / MasterCard / Visa